1. Comenzile

Pe scurt: iti explicam modalitatea in care poti plasa o comanda pentru un Produs, cum procesam comenzile, care sunt drepturile si obligatiile noastre si ale tale, cand consideram o comanda finalizata si cum trebuie sa procedezi pentru efectuarea Platii.

(1) Vei putea plasa o Comanda prin una din modalitatile indicate pe Site, precum: prin intermediul Platformei, online pe e-mail, prin telefon, prin casuta de messenger online din Site, printr-un comentariu sau mesaj pe retelele de socializare (cu titlu de exemplu, Instagram, Facebook, LinkedIn) sau prin aplicatiile de comunicare precum WhatsApp.

(2) Vei putea plasa o Comanda, formata din unul sau mai multe Produse, prin intermediul Platformei, cu sau fara inregistrarea unui cont in prealabil, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi. In cazul in care Produsele vor trebui modificate conform specificatiilor, va trebui sa alegi una dintre optiuni, daca aceasta este disponibila sau sa ne transmiti anumite informatii suplimentare in momentul plasarii Comenzii. Daca omiti sa faci acest lucru, ne rezervam dreptul de a nu mai putea face alte modificari asupra Comenzii, mai ales daca ar include un efort disproportionat din partea noastra (cum ar fi sa schimbi adresa de livrare, datele de facturare sau alte specificatii care pot fi adaptate). 

(3) In cazul in care vei dori sa nu iti faci un Cont in sectiunea dedicata din Platforma pentru plasarea comenzilor, unul din operatorii nostri va lua legatura cu tine pentru a te ajuta sa plasezi comanda si va completa informatiile necesare pentru tine, asa cum le vei comunica. Te rugam sa ai in vedere ca in aceasta procedura iti oferi un acord expres pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, iar orice inadvertenta sau neconcordanta cu realitate va fi responsabilitatea ta, ca si cum ai fi completat tu personal datele respective. In anumite cazuri, apelurile telefonice vor putea fi inregistrate, bazandu-te pe interesul nostru legitim de a avea o dovada si o evidenta clara asupra Comenzilor plasate in alta maniera decat prin intermediul Site-ului si pentru a ne ajuta de acele informatii in cazul in care se va isca o problema intre noi.

(4) Comenzile pot fi plasate oricand, dar ca regula vor fi procesate doar in zilele lucratoare, intre orele 8-17. Orice Comanda plasata intr-o zi de sambata, duminica sau in orice zi declarata prin lege sarbatoare legala va fi procesata in ziua lucratoare imediat urmatoare. In cazul Produselor livrate electronic, este posibil ca procesarea sa intervina in mod automat si Produsul sa fie livrat imediat dupa efectuarea Tranzactiei, de obicei in functie de modalitatea de plata aleasa.

(6) Ne rezervam dreptul sa validam Comenzile inainte de onorarea lor si te vom contacta prin telefon, e-mail sau alta metoda disponibila, iar tu declari in mod expres ca accepti acest drept al nostru.

(7) Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu duce la inregistrarea unei Comenzi si implicit nici la rezervarea automata a Produsului adaugat in cosul de cumparaturi, dar neachitat.

(8) Comanda va fi considerata finalizata prin plata integrala de catre tine a pretului Produselor din Comanda, prin una dintre modalitatile de plata acceptate de noi astfel cum sunt indicate expres pe Platforma si pe care le poti consulta cel mai tarziu la inceputul procesului de formulare a Comenzii. In cazul in care este disponibila si alegi plata prin transfer bancar/ordin de plata/internet banking, plata se va considera a fi primita de catre noi la momentul debitarii efective a contului nostru indicat pe factura proforma/fiscala. Te rugam sa ai in vedere ca de la momentul efectuarii platii de catre tine pot trece chiar si 7 zile pana ce plata va putea fi identificata efectiv in contul nostru, situatie in care Plata nu se considera finalizata. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care respectivul Produs exista in stocul Vanzatorului.

(9) Prin finalizarea Comenzii, ne confirmi ca toate datele pe care le-ai furnizat sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin plasarea unei Comenzi, recunosti in mod explicit ca respectiva Comanda implica obligatia ta ferma de a achita „suma totala de plata” indicata. Alte modificari asupra Comenzi (precum date de identificare, adrese de e-mail sau adrese de livrare vor putea fi efectuate doar in cazul in care se poate tehnic acest lucru, fara a implica un cost suplimentar al nostru).

(10) Prin crearea unui Cont sau, dupa caz, finalizarea Comenzii, esti de acord ca putem sa te contactam, prin orice mijloc disponibil, respectiv sistem automatizat de apel fara interventie umana, fax, e-mail, in orice situatie in care este necesara contactarea ta pentru finalizarea si procesarea Comenzii. Lipsa unui raspuns din partea ta, prin una din modalitatile de comunicare puse la dispozitie prin Platforma la solicitarile noastre poate duce la invalidarea Comenzii.

(11) Produsele cumparate prin intermediul Platformei nu pot fi revandute sau distribuite in scopuri comerciale, fiind destinate uzului personal, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in Specificatii. De asemenea, te rugam sa ai in vedere ca in cazul Produselor cu acces online, Vanzarea este nominala, astfel incat credentialele de acces (precum username si parola) nu vor putea fi transmise unei alte persoane . In cazul webinarilor, masterclass-urilor sau ale altor evenimente cu prezenta fizica, rezervarea si participarea la eveniment este nominala si se vor putea face modificari doar in situatia in care acest lucru este posibil din punct de vedere logistic si nu presupune costuri din partea noastra. Ca regula generala, ne rezervam dreptul de a limita achizitionarea Produselor la un numar maxim de Produse pentru fiecare Client, numarul fiind determinat in mod independent de catre Vanzator si comunicat Clientului anterior plasarii comenzii, fie la Specificatii, fie in politica generala privind gestionarea Produselo

2. Preturi. Facturare. Plata

Pe scurt: pentru a beneficia de Produsele noastre, trebuie sa platesti suma indicata pentru ele, asa cum este afisata la momentul finalizarii Comenzii, prin una din modalitatile disponibile (plata cu cardul/transfer bancar). 

(1) Preturile Produselor afisate pe Platforma sau comunicate Clientului sunt exprimate in Lei si pot include sau nu T.V.A. conform legislatiei in vigoare, asa cum vor fi afisate pe site. Orice taxe de transport sau livrare nu sunt incluse, cu exceptia cazului in care este afisat in mod expres acest lucru la momentul finalizarii Comenzii. Preturile valabile pentru Produse sunt cele afisate pe Platforma sau comunicate Clientului in momentul finalizarii unei Comenzi. 

(2) Vom putea actualiza in orice moment preturile Produselor, iar o astfel de actualizare va inlocui orice preturi afisate anterior pentru respectivele Produse.

(3) Pentru acele Produse pentru care nu putem indica dinainte pretul si, dupa caz, toate costurile suplimentare de transport sau livrare, iti vom putea pune la dispozitie un calculator de pret sau te vom contacta prin e-mail/prin intermediului Contului creat in acest sens.

(4) Iti vom emite o factura pentru Produsele achizitionate/livrate, obligatia ta fiind sa ne furnizezi toate informatiile necesare conform legislatiei in vigoare pentru emiterea facturii de catre noi – te rugam sa acorzi o atentie sporita atunci cand introduci datele, pentru ca nu vom putea modifica datele din facturile proforme/fiscale emise. In cazul Platii prin transfer bancar, vom emite initial o factura proforma, urmand ca dupa ce contul nostru este debitat cu suma aferenta inscrisa pe aceasta factura sa procedam la emiterea facturii fiscale.

(5) Ca regula generala, iti vom transmite factura aferenta Comenzii pentru Produsele vandute/livrate fie in format material (pe suport de hartie) la livrarea Produselor, fie in format electronic, pe e-mail si/sau in contul tau de Client, pe care te incurajam sa-l verifici constant (de asemenea, este posibil ca mesajele noastre sa ajunga in folderul SPAM, asadar te rugam sa verifici si acolo).

(6) Conform legislatiei in vigoare din Romania, atunci cand vom accepta plata cu cardul bancar, nu vom solicita plati suplimentare.

(7) In cazul platilor online, nu suntem si nu putem fi tinuti responsabili pentru niciun alt cost suportat de tine in plus fata de pretul Produsului achizitionat incluzand, dar fara a se limita la, comisioane de transfer bancar ori de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul in care moneda de emitere a cardului difera de moneda in care se efectueaza vanzarea.

3. Livrarea Produselor

Pe scurt: vom livra Produsele doar dupa ce le platesti integral prin una din modalitatile afisate pe site. 

(1) In functie de specificitatea produselor/serviciilor, livrarea Produselor se va putea face fie in format electronic (atunci cand vorbim de produse/servicii digitale sau confirmari de participare la un eveniment), fie in format fizic, la o adresa comunicata de Client la momentul plasarii Comenzii.

(2) In cazul produselor fizice, Livrarea Produselor se va face oriunde in Romania/, in Uniunea Europeana/, SUA/alte state, in termenul comunicat inainte de finalizarea unei Comenzi. Te rugam sa retii ca acest termen de livrare este unul orientativ, bazat pe comenzile anterioare din zonele respective si ca poate suferi modificari, despre care vom depune toate eforturile sa te notificam in timp util. Nu vom raspunde pentru intarzierile in livrarea Produselor aparute din motive neimputabile noua sau din culpa unui transportator (i.e., curier, posta etc.).

(3) Livrarea Produselor se va face contra-cost sau gratuit, in functie de conditiile aplicabile Comenzii, care iti vor fi comunicate inainte de finalizarea Comenzii. Daca este cazul, te vom informa cu privire la modalitatile de livrare disponibile si vei putea alege una dintre aceste modalitati anterior finalizarii Comenzii.

(4) In cazul in care cu ocazia livrarii Produselor, nu te putem gasi la adresa indicata in Comanda acceptata, se va incerca livrarea inca o data, dupa care Produsele vor fi returnate, tu urmand sa suporti costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea Produselor comandate.

(5) Vom depune toate eforturile pentru a asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor impreuna cu Specificatiile si toate documentele insotitoare necesare.

(6) In cazul produselor digitale, Livrarea Produselor se va face in format electronic, prin furnizarea unui cod, link de descarcare sau alta metoda pe care o punem la dispozitie si pe care ti-o vom comunica pe e-mail/in Contul tau de Client. Livrarea se va face dupa efectuarea platii integrale a Produselor. 

(7) Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze orice livrare a Produselor comandate daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de vointa Vanzatorului care includ dar nu sunt limitate la: evenimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve etc.

4. Garantii

Iti oferim Garantie 200 % 

100%: Daca dupa primul modul din curs/modul echizitionat nu inveti nimic nou si util din eCommerce Essentials poti sa ne ceri banii inapoi.

Ne contactezi in termen de 7 zile calendaristice de la data finalizarii modulului si noi iti restituim integral suma investita.

100 %: Pastrezi inregistrarea modulului la care ai participat